Denizli'nin tek engelli okçuluk sporcusu olan Murat Turan'a, Denizli Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ahmet İbanoğlu tarafından yay takımı hediye etti. 
Geçirdiği talihsiz bir olay sonrası tekerlekli sandalyeye bağımlı kalan Murat Turan, okçuluk sporu ile tanışmış ve bu alanda başarılı bir sporcu olmuştu. Yaklaşık 1,5 yıldır engelli olmasına rağmen normal sporcuların katıldığı turnuva ve şampiyonalarda mücadele eden ve gelecek için ümit verici sonuçlar kazanarak Denizli'nin gururu olan Murat Turan'a, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ahmet İbanoğlu tarafından malzeme yardımı yapıldı. 
Piyasa değeri yaklaşık 5 bin TL olan yayı İbanoğlu'nun elinden alan Turan, sevincini diğer sporcu arkadaşları ve antrenörü ile paylaştı. Murat'ın başarılı ve özverili bir sporcu olduğunu belirten İbanoğlu, "Azmin ve özverinin ortaya neler çıkarabileceğini Murat Turan arkadaşımız bize gösterdi. Hayata küsmeyerek mücadele eden ve okçuluk sporuna başlayan Murat kısa sürede başarısı ile dikkat çekti. Onun bu başarısı diğer engelli vatandaşlarımıza örnek olsun. Kendisinin başarısını da biz de görmezden gelemezdik ve kurum olarak kendisine bir yay takımı hediye ettik. Bundan sonra daha büyük başarılar bekliyoruz" dedi.