Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Belediyespor Kulübü Başkanı Rüşan Uzunoğlu, dünya 2. güreşçi Onur Özcan, babası Halil Özcan ve annesi Gülşen Özcan’ı makamında kabul etti.
   Dünya 2. Özcan, 3-8 Eylül tarihleri arasında Bulgaristan’da düzenlenen Dünya İşitme Engelliler Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda kazandığı madalyanın sevincini Başkan Zolan’la paylaştı.
Başkan Zolan, çocuklara sahip çıkıldığında ve fırsat verildiğinde nelerin başarılabileceği Onur Özcan’ın gösterdiğini belirterek, ‘Onur’umuzla birlikte onurlandık. Çocuklarımıza sahip çıkıldığında, onlara fırsat verildiğinde nelerin başarabileceğini Onur’la gördük. Başarıda katkı sağlayan annesine, babasına, Belediyespor başkanına ve yönetimine teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de Onur hak etti ve bizleri gururlandırdı. Bu başarıları bir başlangıç olarak görüyoruz. İnşallah Olimpiyat Şampiyonası’nda İstiklal Marşı’mızı okutacak ve bayrağımızı göndere çekecek. Bu konuda Denizli Belediyesi olarak bizler Belediyespor olarak yönetim ve hocaları elimizden gelen katkıyı göstereceğiz. Bundan önce olduğu gibi sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz’ dedi.
   Güreşçinin babası Halil Özcan da, şampiyonluk maçının son 40 saniyesinde yaşanan bir şansızlık nedeniyle Onur’un maçı bırakmak zorunda kaldığına dikkat çekerek, ‘Onur şampyion olacaktı ancak bir kaza yaşadı. Maçın bitimine 40 saniye kala 2-0 yeniyorken omzu çıktı ve maçı kaybetti. İnşallah gelecek yıl düzenlenecek olimpiyatlarda şampiyon olacak’ dedi.
  Denizli’nin gururu Denizli Belediyespor’un işitme engelli güreşçisi Onur Özcan’ın, 3 Avrupa şampiyonluğu, 1 dünya şampiyonluğu, 1 dünya ikinciliği, 1 olimpiyat şampiyonluğu ve 2’de olimpiyat 2’liği var.