PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, son haftalarda yaşadığı puan kayıplarının ardından alt sıralara gerilerken, oynadığı son 4 maçta sadece 1 puan alabildi. 
Denizlispor, Pazartesi günü evinde oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Geçtiğimiz hafta evinde Samsunspor’a yenilen Denizlispor, son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla dikkat çekti. Ligde oynadığı son 4 maçta sadece 1 beraberlik alabilen yeşil-siyahlı ekip, 15. sıraya kadar geriledi. Özellikle iç sahada da puan kayıpları artan takımda teknik direktör Engin İpekoğlu oyuncularının daha fazla golü düşünmesi gerektiğini söyledi.
Alt sıralardan uzaklaşmak için mutlaka galibiyete ihtiyaçları olduğunu belirten İpekoğlu, "Samsunspor maçında istediğimiz oyun tarzının bir kısmını ikinci yarı yansıttık. Bunu 90 dakikaya yaymamız lazım. Alt sıralardan alacağımız seri galibiyetlerle kurtulabiliriz. Rahat bir ortama geldiğimizde daha iyi futbol da gelecektir. Ben oyuncularıma güveniyorum" dedi.
Öte yandan Denizlispor yönetiminin futbolcu transferleri için gerekli kaynağı bulduğu ve birkaç gün içinde bazı oyunculara imza attıracağı kaydedildi.