Denizlisporlu futbolcular ve teknik ekip, Delikliçınar Meydanı’nda yapılan camdan horoz heykelinin önünde fotoğraf çektirdi.
PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, Pazar günü oynayacağı 1461 Trabzon maçı öncesi Delikliçınar Meydanı’na gelerek ziyaretlerde bulundu. Denizli Belediyesi’nin önünde yapılan ve Türkiye’nin en büyük camdan heykeli olma özelliğini taşıyan horoz heykelini de inceleyen Denizlisporlu futbolcular, heykele hayran kaldı.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da gelerek futbolcularla sohbet ettiği gezide özellikle yabancı futbolcular horoz heykelini uzun süre inceledi. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, bu hafta mutlaka galibiyet beklediklerini belirterek, "İlk hafta şanssız bir şekilde yenildik. Bu hafta takımımıza güveniyoruz. Ben bu hafta 3 puanı alarak yükselişe geçeceğimize inanıyorum. Tün futbolcu arkadaşlarıma başarılar diliyorum’’ dedi.
Denizlispor teknik direktörü Serdar Dayat da moral açısından iyi bir seviyede olduklarını kaydederek, bu maçtan 3 puan almak istediklerini söyledi. Denizlisporlu futbolcular daha sonra horoz heykelinin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.