Denizlispor'un yeni sezon öncesi Bursaspor'dan kadrosuna kattığı genç futbolcu Ahmet Arı, kendisini kanıtlayarak yeşil-siyahlı formanın değişmez ismi olmak istediğini söyledi.
PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor’da 4. haftada evinde karşılaşacağı Samsunspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Futbolcuların antrenmanlardaki isteği beğeni toplarken özellikle Ahmet Arı’nın hırslı oluşu dikkat çekiyor. Sezon öncesi Bursaspor'dan transfer edilen ve hazırlık kampındaki performansı ile teknik heyetin beğenisini kazanan 24 yaşındaki futbolcu Ahmet Arı, takımın başarısı için terinin son damlasına kadar mücadele edeceğini söyledi. Ahmet Arı, Denizlispor'da ilk üç haftadaki performansı ile göz doldurdu. Şu ana kadar Türkiye kupasında 6 maçta 1 gol atan ve Spor Toto Süper Lig’de de 58 maçta 3 gol, PTT 1. Lig'de de 33 maçta 2 gol kaydeden Arı, performansı ile dikkat çekmeyi başardı.
Yeşil-siyahlı forma ile üç maçta 250 dakika sahada kalan Ahmet Arı, Denizlispor forması ile daha büyük başarılara imza atmak istediğini belirterek, "Taraftarlarımız biraz sabırlı olursa ilerleyen haftalarda gerçek Denizlispor’u göstereceğiz. Her futbolcu gibi milli takım formasını giymek istiyorum ancak önde Denizlispor formasıyla iyi bir sezon geçirmek en büyük hedefim" dedi.