Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu ve yönetimi, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı makamında ziyaret etti. 
Geçtiğimiz Ekim ayında Denizlisporlu futbolculara pekmez ve üzüm ikramında bulunan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’a Denizlispor yönetiminden iade-i ziyaret yapıldı. Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu ile yöneticiler, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ile öğle yemeğinde bir araya geldi.
Başkan Fethi Akcan, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Bizler de Çal Belediyespor’a profesyonel anlamda desteğe başladık. Çok yakın zamanda otobüsü ve tesisi olan bir kulüp binası yapacağız. Gençlerimizi kahve köşelerinden kurtarıp sporla, özellikle de futbolla daha fazla haşır-neşir olmasını sağlamak istiyoruz. İleride hedefimiz ise Denizlispor alt yapısına yetenekli arkadaşlarımızı kazandırmak. Denizlispor bizim için gurur kaynağı. Bir markamız. Bu markanın yok olmaması için Çal Belediyesi olarak elimizden ne gelirse yapmaya hazırız. Denizlispor’un içeride oynadığı her maçta Çallı gençlerimiz tribünde yerini alacaktır" dedi.
Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu ise Çal halkını hafta sonu oynanacak Altınordu maçında tribünde görmek istediklerini belirterek, "Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’a iade-i ziyaret yapmak için geldik. Kendisine teşekkür ediyorum. Denizlispor’a üzüm ve pekmez dopingi yapıp, antrenman sırasında futbolcularımızı ziyaret etti. Bize büyük moral verdi. Borcu ve sorunları olan bir kulübüz. Ama bunlar atlatılamayacak problemler değil. Yönetim olarak hedeflerimiz var. Altınordu maçı ile iyi bir çıkış yakalamak istiyoruz. Çal’dan destek bekliyoruz. Denizlispor olarak seyirciden yoksunuz. Belediye Başkanı Fethi Akcan’dan otobüslerle Altınordu maçına çal gençlerini getirmesini istiyorum. Seyirci desteği ile maçı kazanırız" ifadelerini kullandı.
Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu ziyaret sonunda, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’a atkı hediye etti.