Teknik direktörlüğe eski futbolcusu Yusuf Şimşek’i getiren Denizlispor, Adanaspor’u yenerek kötü gidişe son vermek istiyor.
PTT 1. Lig’in 8. haftasında Adanaspor ile karşılaşacak olan Denizlispor’da tek hedef galibiyet. Lige kötü başlayan ve geride kalan 7 haftada sadece 4 puan toplayabilen yeşil-siyahlılarda önce Teknik Direktör Serdar Dayat, ardından da başkan Süleyman Urkay istifa etmişti. 21 Ekim’de yapılacak olağanüstü kongreye kadar başkanlığa Yasin Özpek seçilirken, Teknik Direktör olarak da Yusuf Şimşek göreve getirildi.
Ligdeki kötü gidişin ardından kupada da 3. Lig ekibi Manavgat Evrensekispor’a elenen Denizlispor, Yusuf Şimşek’le birlikte çıkışa geçmek istiyor.
Takımın kaliteli oyuncuları olduğunu ve bunun değerlendirilmesi gerektiğini belirten Denizlispor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, "Biz iyi bir takımız. Sadece biraz morale ihtiyacımız var. Adanaspor maçı bizim için iyi bir başlangıç olabilir. Yapabileceklerimizin en iyisini yapmak zorundayız. Ben takımıma güveniyorum" dedi.
Denizli Atatürk Stadı’nın bakımda olması nedeniyle Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda oynanacak olan ve Hakan Ceylan’ın yönetecek.
Denizlispor’un maça şu ilk 11’le çıkması bekleniyor:
"Ozan, Ömer, Simac, Saşa, Süleyman, Onur, Barış, Bülent, Fatih, Ahmet, Kahe."