PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor’un olağan genel kurulu Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda yapıldı. Mevcut Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu’nun son anda aday olduğu seçimlerde gergin anlar yaşandı. Eski başkanlardan Süleyman Urkay, herkesin kendi döneminden sorumlu olması gerektiğini, bunu da herkesin uygulamasını gerektiğini belirtirken, bazı eski yöneticiler ve taraftarlar da takımın artık maddi kıskaçtan kurtularak Süper Lig’e çıkmasını istedi.
Kongrede konuşan Hasan Kıbrıslıoğlu, "Takımı en iyi şekilde yönetmeye çalıştık. Büyük borçlar ödedik. Hiç beklemediğimiz yerlerden borçlar geldi ve ödemeye çalıştık. Ligde de zor günler yaşadık ancak ligde kalmayı başardık. Ben seçimin hemen ardından yeniden kongre kararı alacağım. İsteyen varsa buyursun gelsin" dedi.
 
Hasan Kıbrısloğlu’nun yönetiminde şu isimler yer aldı:
"Turgay Mersin,Turan Özen, Alihan Urhan, Hasan Turhan, Mustafa Üstek, Bilal Gören, Halil Aracı, Hikmet Çelikkol, Ekrem Ateş, Coşkun Caner, İlker Kömürcüoğlu ve Mehmet Ekizler."
97 delegenin katıldığı seçimlerde tüm oyları alan Kıbrıslıoğlu yeniden başkan olurken önümüzdeki günlerde olağanüstü genel kurul kararı alınması bekleniyor.