PTT 1. Lig takımı Denizlispor, yeni sezon öncesi hazırlıklarına Kızılcahamam’da devam ederken, yönetim de teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın isteği doğrultusunda transferlere devam ediyor. Son olarak orta saha oyuncuları Servan Taştan ve Anmur Almubaraki ile anlaşan yeşil-siyahlılar, bu iki oyuncu için imza töreni düzenledi. Törene Denizlispor Başkan Yardımcısı Mehmet Ekizler, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular katıldı.
İmza töreninde konuşan Denizlispor Başkan Yardımcısı Mehmet Ekizler, "Hocamızın tespit ettiği mevkilere ince eleyip sık dokuyarak futbolcularla imza atmaya devam ediyoruz. Servan defansif orta saha, Almubaraki ise daha çok hücum yönünde kullanabileceğimiz bir futbolcu. Takımımıza katkı sağlayacağına inanıyorum. Bundan sonra teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın isteği doğrultusunda 2 ya da 3 oyuncu daha alacağız. Aceleci davranmıyoruz. İnşallah geçen sezon yaşadığımız sancıları bu yıl yaşamayız. Gelen oyuncularımız takımla uyuşan futbolcular. Her şey güzel olacak" dedi.
Denizlisporlu Servan ve Anmur Almubaraki de yeşil-siyahlı takıma katıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.
Konuşmaların ardından Servan Taştan ve Anmur Albaraki ikişer yıllık sözleşmeyi imzaladı.