PTT 1. Lig'de son haftalara kadar ligde kalma mücadelesi veren Denizlispor, son 4 haftada aldığı 10 puanla lige kalmayı başarmıştı. Yıl boyunca 3 teknik direktör değişikliği yaşayan yeşil siyahlı ekibin başına son 4 haftada getirilen teknik direktör Özcan Bizati, aldığı puanlarla takımı ligde tutmayı başardı. Ligin bitiminin ardından ise takımda sıkıntılar gün yüzüne çıkmaya başladı.

Ligin bitiminin ardından bir pastanede bir araya gelerek basın toplantısı düzenleyen Denizlisporlu futbolcuları yönetimden alacaklarını istedi. Bunun ardından yönetim paranın bir kısmını öderken, toplantıya katılanlardan Veli, İsmail Şahmalı, Hasan Demir ve Ahmet Burak'ı disiplin kuruluna sevk etme kararı aldı. Denizlispor'da kiralık oynayan Berkay ve İsmail Haktan da sosyal medyada verdikleri mesajla takımdan ayrıldıklarını açıkladı.

Bu yaşananların ardından Teknik Direktör Özcan Bizati'nin yardımcılığına getirilen Denizlispor'un eski futbolcuları Levent Kartop ve Burak Özsaraç da yönetime tepki göstererek istifa etti. Yönetimin takımın düzenine dahi karıştığını belirten Levent Kartop, "Biz bu şartlarda daha fazla çalışamayız. Biz Denizlispor'a faydalı olmaya geldik ancak bu durumda bir fayda veremeyiz. Yönetim takımın futbol düzenine karışıyor. Bu kabul edilemez. Biz Denizlispor'u çok seviyoruz" dedi.