PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor’un ligde aldığı kötü sonuçların ardından başkan Süleyman Urkay istifa ederek 21 Ekim’de olağanüstü genel kurul kararı alınmıştı. Alınan olağanüstü genel kurulun ardından eski başkanlardan Mehmet Özsoy adaylığını açıklamıştı. EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan olağanüstü genel kurula 660 üyeden 356’si katıldı. Genel kurula Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da katılarak yeşil-siyahlı yeni yönetimine başarılar diledi. Kongrede yönetim kurulu üye sayısı 21 kişiden 18’e düşürülürken, Mehmet Özsoy kullanılan oyların tamamının oyunu alarak Denizlispor’un yeni başkanı seçildi.
Takımı bulunduğu durumdan kurtarmak için çalışacaklarını belirten Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, "Önümüzdeki süreci iyi yönetip bu durumdan kurtulacağız. Sportif başarı bizim en önemli hedefimizdir. Bunun yanında da ekonomik darboğazdan kurtulmak için çalışacağız. Ligin ikinci yarısına daha güçlü bir kadroyla girerek Play-off’a kalmak için çalışacağız" dedi.
Mehmet Özsoy’un yeni yönetiminde şu isimler yer alıyor:
"Mehmet Özsoy, Mehmet Özgür Subaşı, Yavuz Başer, Gürkan Akınlı, Hüseyin Kabas, Yavuz Cinkaya, Murat Çetintaş, Selim Erdoğan, Ertan Kesgin, Hamdi Işıklı, Önder Varol, Osman Vural Yapıcı, Ali Sulayıcı, Uğur Bağbaşlıoğlu, Serkan Başbuğ, Gürbüz Koltuksuz, Yılmaz Başeren."