PTT 1. Lig’in ilk haftasında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan Denizlispor, kötü oynadığı karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı.
PTT 1. Lig’in ilk haftasında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan Denizlispor, istediği sonucu alamadı. Maça kontrollü başlayan Denizlispor, özellikle Kahe ile yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremedi. İlk yarının ortalarında kalesinde golü gören yeşil-siyahlılar, ikinci yarıya daha hızlı başladı. İkinci yarıda karşı kalede daha etkili gözüken Denizlispor’un bir topu da direkten döndü. Son dakikaya kadar gol arayan Denizlispor, aradığı golü bir türlü bulamayınca sahadan puansız ayrıldı.
Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Serdar Dayat, sonuçtan memnun olmadığını ifade ederek, “Sonuçtan memnun değilim ama oyundan memnunum. Ancak futbolcularımı tebrik ediyorum. Rakip iyi pas yaptı. Biz de risk almadık. Rakip takımı da bizim oyuncularımızı da gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum. Verdikleri mücadeleden dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. İlerleyen haftalarda oturmuş bir takımın neler yapacağını hep birlikte göreceğiz" dedi.