Denizlispor - Mersin İdmanyurdu maçında sakatlanan Moritz'in sağ ayak arka alt adalesinin bulunduğu yerde ödem oluştuğu, Sivasspor deplasmanında sakatlanan Peroviç'in ise sol ayak arka üst adalede yırtığının olduğu belirtildi. İki futbolcununda Samsunspor'a karşı maçta forma giyip giyemeyeceği perşembe günü belli olacağı belirtildi.

Teknik direktör Selahattin Dervent, Denizlispor 2 hafta üst üste deplasmana gideceklerini, lige verilecek arayla birlikte toplam olarak 3 hafta Denizli'den uzak olacaklarını söyledi. Samsunspor maçının ardından lige bir hafta ara verileceğini, daha sonra ise Bolu deplasmanına gideceklerini hatırlatan Selahattin Dervent, şöyle devam etti:

"Sezonun başında kamp yapamamaktan doalyı kondisyon eksikliklerimizi giderdik. Takım olarak dış saha performansımız iyi. kendi sahamızdaki maçlarda da iyi futbol oynamaya başladık. Hedefimiz iki deplasmandan en az kayıpla dönerek ligdeki yerimizi daha da yukarılara yükseltmek olacak."

AY YILDIZ GURURU

Denizlisporlu Alperen Babacan ve Şevki Çınar, UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 8'inci Grup'taki 7'nci maçında 6 Ekim'de deplasmanda Hollanda ile karşılaşacak Ümit Milli Takımı'nın aday futbol kadrosuna davet edildi. Denizlispor ekibinin genç futbolcularından Hüseyin Atakan Üner ise U18 Milli Takımı'nın Romanya'da oynayacağı özel futbol müsabakası için aday olduğu kadroya çağrıldı. Üç futbolcu da ay yıldızlı formayı en iki şekilde temsil edeceklerini söyledi.