Denizlispor Teknik Direktörü Koray Palaz, ligde 10 final haftası kaldığını ve bu maçlardan istedikleri sonuçları alıp ne olursa olsun ligde kalacaklarını söyledi. 
PTT 1. Lig’in 24. haftasında evinde Şanlıurfaspor’u ağırlayan Denizlispor karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Maç boyunca dengeli giden oyunda ilk yarı ve ikinci yarı lualua'nın attığı gollerle mağlup olan yeşil-siyahlılar, bu maçı unutmak istiyor. Haluk Ulusoy Tesisleri’nde hafta sonu oynayacağı Balıkesirspor maçına hazırlanan Denizlispor’da eksik futbolcu olmaması teknik heyeti sevindiriyor. Antrenman öncesi oyuncularla saha ortasında bir süre toplantı yapan Teknik Direktör Koray Palaz, maç boyunca yapılan hataları ve bundan sonra yapılması gerekenleri söyledi.
Antrenman sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Denizlispor Teknik Direktörü Koray Palaz, alt tarafları yakından ilgilendiren bir maç oynadıklarını belirterek, "Statü gereği 3 puanlık bir maç olsa da sanki 6 puanlık bir maçmış gibi baskı oldu üzerimizde. Bu baskı kendi kendimize oluşturduğumuz bir baskı oldu. Bunun sorumlusu tabi ki bizleriz. Şanlıurfaspor karşılaşmasında bizim uyguladığımız oyun stratejisini bu kez rakip bize uyguladı. Biz rakibe oyun alanı bırakmadan, kanatlardan da bindirmeler yaparak oynamaya çalıştık. Bu kez istediğimiz bir sonuç alamadık. İlk dakikalarda gol yememiz kötü oldu. İkinci yarı baskılı oynadık. Önemli pozisyonları harcadık. 2 forvete döndük. Hatta Leodrinho’yu oyuna alarak ofansif sisteme döndük ancak golü bulamadık" dedi.

"10 FİNAL MAÇIMIZ KALDI"
Maçın hakkının beraberlik olduğunu ifade eden Palaz, "Şanlıurfaspor’u aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Ancak ben bu maçın sonucunun 2-0 olduğunu düşünmüyorum. Rakibimiz 2-0’lık oyun sergilemedi. Belki biz de galip gelecek kadar iyi oynamadık. Beraberlik yani 1 puan bizim için iyi olurdu. Bizim geriye 10 maçımız, 10 final haftamız kaldı. Biz bu ligde kalacağız ve önümüzdeki sezon daha güzel işler başaracağız. Ben inanmazsam bir şey söylemem. Bu takımın ligde kalacağına yürekten inanıyorum" diye konuştu.