Denizlispor alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Samsunspor'u 2-1 yenerek ligde rahat bir nefes aldı.

PTT 1. Lig'in 23. haftasında alt sıralarda bulunan iki takımın mücadelesinde kazanan takım ev sahibi Denizlispor oldu. Denizlisporlu taraftarların stadı tamamen doldurduğu ve takımını desteklediği maça hızlı başlayan Denizlispor Ariel ile öne geçerken, Denizlispor'un eski futbolcusu Haluk skoru eşitledi. Maçın ikinci yarısında oyuna giren İsmail Haktan son dakikalara doğru attığı golle Denizlispor'u galibiyete taşırken, taraftarlar da büyük sevinç yaşadı.

Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, " Bu maç için bir hafta boyunca büyük emek verdik. Sıkıntılar içinde yorucu çalışmalar yaptık. Sahada yaptıklarımız ile takımımla oyuncularımla gurur duyuyorum. Mücadeleden vazgeçmeden oyunu sürdürdüler. 3 puanı aldığımız için çok mutluyum. Maç öncesi yaptığım konuşmada 3 puanı aldığımız taktirde galibiyeti gerçek Denizlispor taraftarına hediye edeceğimi söylemiştim. Bu galibiyeti Denizlispor taraftarına armağan ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Denizlispor kaptanı Veli Acar, "İyi futbol oynadık. Ben geldiği günden bu yana bize büyük destek veren emniyet müdürümüz Zeki Bulut'a, valimize, başkanıma teşekkür ediyorum. Bu taraftara da çok teşekkür ederim. Ben Denizli'ye geleli iki yıl oldu ilk kez bu kadar güzel bir taraftar vardı. Herkesin emeğine sağlık" dedi.

Denizlisporlu futbolcu Ahmet Burak Solakel, "Bu hafta aldığımız galibiyet çok önemliydi. Ancak daha önemlisi Denizlispor camiasının bir araya gelip kenetlenmesi. Şehrin ileri gelenleri bir araya geldi ve bizim yanımızdaydı. Hakettiğimiz bir galibiyet aldık" dedi.