Tekden Denizlispor ligin ilk maçında bu hafta sonu Adana Demirspor ile karşılaşacak. Yaz boyunca iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten teknik direktör Özcan Bizati, "İlk maçımızdan alacağımız puan ya da puanlar iyi bir başlangıç için çok önemli. İnşallah istediğimizi alırız" dedi


PTT 1. Lig’de hafta sonu başlayacak olan sezon öncesi takımlar hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı. Tekden Denizlispor da lige iyi bir başlangıç yapmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni başkan Hasan Kıbrıslıoğlu’nun göreve gelmesinin ardından transferler arka arkaya yapılırken, elde bulunan bazı futbolcularla da yeni sözleşmeler imzalandı. Teknik direktör Özcan Bizati’nin önderliğinde hazırlıklarını büyük ölçüde tamamlayan yeşil-siyahlı ekip, bu hafta yapacağı son idmanların ardından Adana’ya giderek maç saatini beklemeye başlayacak.
Yaz boyunca iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten teknik direktör Özcan Bizati, "Geçen sezondaki futbolcular ve yeni alınan oyuncularla birlikte bir karma yaptık. İyi bir kamp dönemi geride kaldı. İlk maçımızı Adana deplasmanında yapacağız. Bu maçtan alacağımız puan ya da puanlar iyi bir başlangıç için çok önemli. İnşallah istediğimizi alırız" dedi.