PTT 1. Lig’in 26. haftasında evinde Alima Yeni Malatyaspor’u ağırlayacak olan Denizlispor, hazırlıklarına devam ediyor. Ligde kalma yolunda önemli haftalara giren yeşil-siyahlılarda defans hattında Tuna’nın ardından Cenk’in de sakatlanması teknik heyeti yeni arayışlara itiyor. Antrenman öncesi takımla özel bir sohbet toplantısı yapan Teknik Direktörü Koray Palaz, çift kale maçta da oyunu sık sık durdurarak oyuncularını uyardı.



Takımdan memnun olduğunu belirten Teknik Direktör Koray Palaz, “Takımımız her geçen gün ve her geçen maç iyiye gidiyor. Her antrenmanda üstüne koyarak gidiyor. Bunun mutlaka ve mutlaka karşılığını alacağız. Biz buna yakınız. Biz Malatyaspor’u inceledik ve dersimize çalıştık. Şimdi sıra bunu sahada uygulamaya geldi. Bunu uygulamak için oyuncularımız elinden geleni yapacaktır. Bizim hedefimiz muhakkak 3 puan. Başka alternatifimiz yok. 9 Final maçımız var. Bunları kazanmak istiyoruz” dedi.

"İSTİFALAR BİZİ İLGİLENDİRMİYOR"
Denizlispor’da son günlerde yönetim içinde yaşanan istifalarla ilgili soruları cevaplandıran Palaz, “Hep birlik ve beraberlik zamanı olduğunu söyledim. Yönetim kendi arasında bir takım kararlar alıyor. İstifa edenler, görevi bırakanlar var. Gelmek isteyen, gitmek isteyen var. Beni bu kısım fazla ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren kısım saha içidir. Biz saha içinde sonuca gitmekle yükümlüyüz. Zaman zaman bunları kendi aramızda konuşuyoruz. 3 maymunu da oynamıyoruz. Bir takım sıkıntıların olduğu belli ama biz saha içine bakıyoruz” diye konuştu.
Pazar günü oynanacak Denizlispor-Alima Yeni Malatyaspor maçını Özgür Yankaya’nın yöneteceği açıklanırken,
Denizlispor’un maça şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor:
"İsmail, Furkan, Servan, Dimov, Kerem, Leodrinho, Veli, Şenol, Şevki, Recep, Şaban."’