Ziyarete eski kulüp başkanları Ali İpek, Selami Urhan, Hasan Kıbrıslıoğlu ile yönetim kurulu üyesi Haluk Lenger ve eski takım kaptanı Ercüment Dilmen katıldı. Denizlispor Başkanı Mustafa Şavluk’u ziyaret ederek kalan haftalar için birlik ve beraberlik mesajı veren eski yöneticilere teşekkür eden Şavluk, "Öncelikle bu zor zamanda yanımızda Denizlispor’un eski başkanlarını görmekten son derece mutluluk duydum. Bilindiği gibi zor bir dönemeçten geçiyoruz. Kritik bir 3 hafta var önümüzde ve bu 3 hafta boyunca şahsi hesaplaşmaları bir kenara bırakıp takımımızı ligde tutabilmenin hesaplarını yapmamız gerekiyor. Sayın başkanlarımdan ricamız bizlere hem maddi hem manevi desteklerini esirgememeleridir. Önümüzdeki üç haftada mali açıdan da sıkıntılarımız var. Bu süreç içinde acil nakit desteğine ihtiyacımız var. Sayın başkanlarım bu konuda da bizlere yardımcı olacaklarını söylediler. Bizler de bu desteği memnuniyetle karşılayıp, takipçisi olacağımızı söyledik" dedi.
Denizlispor eski başkanı Ali İpek ise, " Denizlispor bir markadır. Denizlispor Denizlilerindir. Bunun için herkes eteğindeki taşı dökecek ve son üç maç boyunca elinde ne geliyorsa yapacak. Bu Denizlispor’un ileri ki yılları için gerekli bir şartı olduğunu anlatmak istiyorum. Yöneticilik yapmak kolay bir şey değil. Bunu yapanlar ve çekenler bilir. Bu yokuşu tüm Denizli olarak geçmemiz lazım. Denizli’nin neleri hak ettiğini ve bu zorlukları herkesin görmesi lazım. Bu durumda futbolcularımıza da çok iş düşüyor. Moral ve motivasyonlarını ikiye katlamalı. Şimdi düşen takımın oyuncusu olmak iyi bir şey değil. Ligde kalmış takımın oyuncusu olmak daha önemlidir futbolcularımız için. Ben herkesi maçta görmek istiyorum. Stadın dolması gerekiyor. Denizli takımına sahip çıkar buna da eminim” dedi.
Eski başkanlardan Hasan Kıbrıslıoğlu da mutlaka ligde kalacaklarını kaydederek, "Geçen sezon da son üç maç kala böyle bir sıkıntılı süreçteydik. Ama inanmıştık. Bu iş inanmaktan geçer. Ben herkesin takımına sahip çıkmalı ve maça gelmeli diye düşünüyorum. Birlik beraberlik içinde olmalıyız. Bunu çok kez söylüyoruz ama gerçekten takımın buna çok ihtiyacı var. Geçtiğimiz yılda biz bunu yaşadık ben inanıyorum bu yıl da lig de kalacağız. Takımıza, futbolcularımıza ve tüm teknik ekibe başarılar diliyorum" dedi.