PTT 1'inci Lig'de bu hafta ligde kalma yarışındaki rakiplerinden Kayseri Erciyespor'u yenip aylar sonra ilk kez düşme hattından çıkmayı amaçlayan Denizlispor'da teknik direktör Koray Palaz, sezonun en önemli maçını oynayacaklarını söyledi.

Kayseri Erceyisspor'un 25 puanla düşme hattının bir basamak üzerinde ve 15'inci sırada yer aldığını, kendilerinin ise 24 puanla 17'nci basamakta bulunduklarını hatırlatan genç teknik adam, "Geldiğim günden bu yana her maçımızın final niteliğinde olduğunu söylüyorum. Bu maç o finallerin en önemlisi" dedi.

Rakibi ezberlediklerini belirten Koray Palaz, "Kayserispor Erciyesspor randevusuna çok iyi hazırlanıyoruz. Biz daha iyi takımız ve gelip geleceğiz. Kazanan takım ligde kalma adına büyük avantaj yakalayacak. Deplasman handikapına rağmen tek düşürcemiz 3 puan olacak Beraberliği bile düşünmüyoruz. Zorlu geçecek doksan dakikaya daha iyi motive olmayı ve galip gelmeyi arzuluyoruz" diye konuştu. Yeşil siyahlı ekipte geçtiğimiz haftalarda çapraz bağları koptuğu için sezonu kapatan Şenol, İzmir Kent Hastanesi'nde ameliyat oldu.