Denizlispor yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde günde çift idmanla devam ederken, başarılı defans oyuncusu Hasan Demir’le yolların ayrıldığı öğrenildi.
PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor’da yeni sezon hazırlıkları Haluk Ulusoy Tesisleri’nde devam ediyor. Teknik direktör Serdar Dayat yönetiminde yeni sezona hazırlanan yeşil-siyahlıların antrenmanlardaki istekli hali göze çarpıyor. Özellikle takıma bu yıl katılan Kahe’nin performansı teknik heyeti memnun ederken, genç oyuncuların da forma kapmak için yoğun çaba gösterdiği belirtildi.
Denizlispor Teknik Direktörü Serdar Dayat, takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini belirterek, "Takım olarak her geçen gün üstüne koyarak ilerlemeye çalışıyoruz. Her takım gibi bizim de eksik olduğumuz yerler var ancak bunu daha fazla çalışarak kapatabiliriz. Ligin başlamasına 2 hafta kaldı. Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirip lige en hazır şekilde gireceğiz. Taraftarımız biraz sabırlı olursa gerçek Denizlispor’u sergileyeceğiz" dedi.
Öte yandan Denizlispor’da geçtiğimiz sezon başarılı bir performans gösteren defans oyuncusu Hasan Demir’le de yolların ayrıldığı öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Denizli Belediyespor’dan alınan ve başarılı performansıyla alkış toplayan Hasan Demir’in Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor ile anlaştığı belirtildi.