Tekden Denizlispor, ligin ikinci yarısının ilk maçında karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından 3 puanla ayrılarak ikinci yarıya iyi başlamak istiyor. 
PTT 1. Lig takımı Tekden Denizlispor, ligin ikinci yarısının ilk maçında Pazar günü evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak. İlk yarıda umduğu puanları toplayamayan ve alt sıralarda yer alan yeşil-siyahlılar, ikinci yarının ilk maçından galibiyetle ayrılarak iyi bir başlangıç yapmak istiyor. 
Teknik Direktör Özcan Bizati, oyuncularına galibiyet düşüncesini aşılamaya çalışırken, yeşil-siyahlı futbolcuların da hırslı oldukları gözlendi.

"İKİNCİ YARI İÇİN İYİ HAZIRLANMAYA ÇALIŞTIK"
Bizati, ligin ikinci yarısına alınacak galibiyetle birlikte iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirterek,"İlk yarıda istenilen puanlar toplanamadı. İkinci yarı için iyi hazırlanmaya çalıştık. Elimizdeki oyuncularla ve yeni katılan arkadaşlarla ilk maçımızdan galip gelmek istiyoruz. Taraftarımız bize destek verdiği sürece daha iyi oynuyoruz. İnşallah galip gelen taraf biz olacağız" diye konuştu.
Tekden Denizlispor'un, Gaziantep Büyükşehir Belediyspor karşısındaki muhtemel 11'i ise şöyle:
"Ozan, Ömer, Simac, Mehmet Cansın, Süleyman, Cihan, Barış, Bülent Ertuğrul, Şevki, Serdar, Kahe."