3 bin taraftarın geldiği maçta hem iki kaleye de top girmedi. Alt sıraları ilgilendiren maçın sonunda Denizlispor cephesi, hakeme ve Karşıyaka takımına tepki gösterdi. PTT 1. Lig’in 30. haftasında kendi sahasında Karşıyaka’yı misafir eden Denizlispor, 3 bin taraftarının desteğiyle çıktığı maçta 0-0 berabere kaldı. Alt sıraları yakından ilgilendiren maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Denizlispor Teknik Sorumlusu Ümit Metin Yıldız, "Beklemediğimiz bir puan kaybı yaşadık. Bunun çok çeşitli sebepleri var. Bunu hepimiz gördük. Çok iyi bir maçtan sonra puan kaybı bizi çok üzdü. Bizim için maçın önüne geçen bir olay oldu maçta. Ben 20 yıldır bu işi yapıyorum. Çok şeye şahit oldum. Ancak oyun oynanırken başka bir topun sahaya atıldığına ilk kez şahit oldum. Bu olay 2 kez yaşandı. Bu şekilde oyunun durmasını Türk futbolu adına ve ahlak adına kabul etmiyorum. Bu olayı hakeme de söyledim. Kendisi rapor edeceğini söyledi. Bir puanı kurtarmayı futbol dışı olaylarla yapmak hoş değil. Bunu kabul edemiyorum. Böyle yaparak ligde kalacaksam ben onu da kabul etmem. Küme düşmek dünyanın sonu değildir ama ahlakı yitirirseniz onun geri gelmesi çok zordur" dedi.

KARŞIYAKA CEPHESİ Karşıyaka Teknik Direktörü Soner Tolungüç ise, "Her iki takım için de kritik bir maçtı. Özellikle bizim çok ihtiyacımız vardı. Denizlispor’un zaten puan avantajı vardı. Son 4 haftaya umut verecek şekilde girmeyi istiyorduk. Galibiyeti kovaladık. Eksiklerimiz vardı. Oyunu özellikle ilk yarıda yavaşlatıp, ani ataklarla gol bulmak istedik. İlk yarı istediğimiz gibi oldu. İkinci yarı yaptığımız hamlelerde maalesef oyuncumuz sakatlandı. Bu da bizi kötü etkiledi. Galip gelemediğimiz için çok üzgünüm" dedi.

MAÇTAN DAKİKALAR 12. dakikada Mustafa Keçeli’nin ortasında Recep’in kafa vuruşu yandan auta çıktı. 18. dakikada Servan’ın yerden sert vuruşunu kaleci kornere çeldi. 24. dakikada Battal’ın sol çaprazdan sert vuruşunu kaleci İsmail kornere çeldi. 60. dakikada ceza sahasına yakın bir yerden vuran Leodrinho’nun sert şutu üstten auta çıktı. 76. dakikada ani gelişen Denizlispor atağında Leodrinho’nun sert şutu yandan auta çıktı. 81.dakikada Kerem’in kullandığı serbest vuruş kaleci Erhan’da kaldı. STAT: Denizli Atatürk HAKEMLER: Caner Ak xx, Ömer Tevfik Özkoç xx, Soner Maraş xx DENİZLİSPOR: İsmail xx, Furkan xx, Cenk xx, Dimov xx, Kerem xx, Leodrinho xx, Veli xx, Servan xx, Mustafa Keçeli xx (Şaban dk. 62 x) Şevki xx (Hüseyin Atakan dk. 84 x), Recep xx YEDEKLER: Asil Kaan, Serkan, Mustafa, Muhammed Emel, Alperen TEKNİK DİREKTÖR: Ümit Metin Yıldız KARŞIYAKA: Erhan xx, Ömer xx, Zeki xx (Ömer Can dk. 58 x) (Şahin dk. 74 x), Mustafa xx, Kovalchuk xx, İbrahim Kaş xxx, Mahmut xx, Abdülhamit xx, Battal xx, Diarra xx, Gökhan x (Can Erdem dk. 80 x) YEDEKLER: Behram, Mustafa, Efe Halil, Muhammet TEKNİK DİREKTÖR: Soner Tolungüç SARI KARTLAR: Ömer, İbrahim Kaş, Mustafa Aşan (Karşıyaka), Şaban (Denizlispor)