Deplasmanda Giresunspor ile karşılaşan Denizlispor maçtan 2-0 yenik ayrıldı. Her maça bir umut ile hazırlanan Horozlar ve taraftarlar henüz bir standarda ulaşamadı. Karşılaşma sonrası iki takımında teknik direktörü mücadeleyi değerlendirdi. 

DENİZLİSPOR CEPHESİ
Giresunspor deplasmanında istedikleri sonucu alamadıklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise, "Bizim için her maç final havasında geçiyor. Giresun’a da galibiyet için geldik. Golü atanın kazanacağı bir maçtı. Giresunspor golü bulana kadar ortada geçen bir maçtı. Giresunspor golü bulduktan sonra oyundan düşmedik fakat ikinci gole de engel olmadık. Giresunspor’un taraftarlarını da tebrik ederim. Maç boyunca takımlarının yanında bulundular, desteklediler. Hedefimiz 39 puan. Oynanan maçların durumlarına göre bu puan düşebilir" dedi.

GİRESUNSPOR GALİBİYETE SEVİNDİ
Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, üst düzey bir oyun ortaya koyulduğunu söyledi. Sözeri, "Zor bir karşılaşmanın bizi beklediğini biliyorduk. Bulundukları konum itibarıyla direnç gösterecekleri belliydi. Biz de ilk yarı pozisyon üretemedik. Fakat ikinci yarıya daha istekli başladık. Çok daha istek ve arzulu Giresunspor vardı. Oyuna giren oyuncularımız da önemli katkı sağladığını gördük. Bütün oyuncularımızdan faydalanmayı istiyoruz. Bizim için 12 puanlık bir maçı kazanmış olduk. Bizim için alttan kopma adına önemli bir puandı. Bütün oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Yeni transferlerimiz de takıma adapte olmaya çalışıyorlar. Üst düzey bir oyun ortaya koyduk. Gelecek haftada deplasmanda oynayacağız. Deplasman karnemizin iyi olduğunu düşünüyoruz” dedi.

denizlispor-giresunspor

STAT: Giresun Atatürk
HAKEMLER: Koray Gençerler xx, Ömer Tevfik Özkoç xx, Seyfettin Ünal xx
GİRESUNSPOR: Eser xx, İsmail xx, Birol xx (Çağrı dk. 46 x), Abdulaziz xx, Ergün xx (Fevzi dk. 78 x), Solomon Abwo xx, Berkan xx, Özgür xx, Alican xx, Adem xx, Rıdvan (Vedat Muriç dk. 68 xx)
YEDEKLER: Eray, Alaattin, Uğur, Ziya
TEKNİK DİREKTÖR: Erkan Sözeri
DENİZLİSPOR: Kazım xx, Erçağ xx, Serkan xx (Veli dk. 62 x), Mustafa xx, Dorge Rostand xx (Genkov dk. 74 x), Furkan xx, Mert xx (Emrah dk. 79 x), Emre xx, Mehmet xx, Hüseyin xx, Yordanov xx
YEDEKLER: İsmail, Bülent, Muhammed, Hakan
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Altıparmak
GOLLER: Vedat Muriç (dk. 75), Alican (dk. 86) (Giresunspor)
KIRMIZI KART: Mustafa Keçeli (dk. 77) (Denizlispor)
SARI KARTLAR: Alican, Fevzi, (Giresunspor), Dorge Rostand, Erçağ (Denizlispor)