Adana'ya kazanmak için geldiklerini ancak kaybettiklerini belirten Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Konumumuz itibariyle mutlak galibiyet gerekiyordu. Maçın başından sonuna kadar futbolcularım çok istediler. Mücadelelerinden dolayı futbolcularımı da kutladım, kazanmak adına her şeyi yaptılar. Futbolda düşündüğünüz şeyler bazen olmuyor. 35. dakikada 10 kişi kalmamız fizik olarak bizi yordu ama futbolcularım inanılmaz bir mücadele gösterdiler. Maçın 84 dakikasına kadar 10 kişi oynayan bir takım görüntüsü vermediler. Çok istediler ama ne yazık ki 2-3 haftadan beri yaşadığımız maç şanssızlığına yine takıldık. Maçın sonlarına doğru karşı takım şut attı, top önüne düştü gol yedik. Pozisyonsuz gol yedik. Bu saatten sonra yapacak bir şey yok. Oyuncularımı kutladım. Sonuna kadar devam edeceğiz. Final havasında 6 haftamız kaldı" diye konuştu.

11. dakikada sağ kanattan Mehmet Çakır'ın pasında topla buluşan Igor’un vuruşunda top kaleciye çarparak kornere çıktı.
35. dakikada Denizlispor’dan Mert Çakar rakibine sert girdiği için ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.
52. dakikada Vali Acar'ın ceza sahası dışından vuruşunda top kalecide kaldı. 
54. dakikada Şenol Akın'ın pasında topla buluşan Genkov'un kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleci Akın topun sahibi oldu.
56. dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Cihan'ın vuruşunda meşin yuvarlak kalenin sağından filelerle buluştu. 0-1
73. dakikada Serdar Özbayraktar'ın pasında topla buluşan Traore'nin çaprazdan vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta gitti.
78. dakikada ceza sahasının hemen dışında topla buluşan Berk Yıldız'ın vuruşunda kaleci Kazım topu iki hamlede kontrol etti. 
83. dakikada sağ kanattan gelişten Elazığspor atağında Berk Yıldız'ın şutu direkten döndü. Dönen topu Noyan Öz, Serdar Özbayraktar'ın önüne bıraktı. Özbayraktar topu filelerle gönderdi. 1-1
90. dakikada topla buluşan Serdar Özbayraktar'ın vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 2-1

STAT: Elazığ Atatürk 
HAKEMLER: İlker Meral xx, Cevdet Kömürcüoğlu xx, Fevzi Demirhan xx
ELAZIĞSPOR: Ferhat Odabaşı xx, Mehmet Çakır xx (Berk Yıldız dk. 60 xx), Zeki Korkmaz xx, David Deniz Kılınç xx (Taner Yalçın dk. 46 xx), Traore xx, Noyan Öz xx, İzzet Yıldırım xx, Ümit Karaal xx, Eren Aydın xx, Murat Kalkan xx, Ziankovich xx (Serdar Özbayraktar dk. 60 xxx)
YEDEKLER: Mücahit Atalay, Hakan Bilgiç, Oğuz Aksoy, Muhammed Ali Doğan
TEKNİK DİREKTÖR: Ümit Özat
DENİZLİSPOR: Kazım Sarı xx, Malikov xx, Cihan Özkaymak xx (Erçag Evirgen dk. 77 x), Veli Acar xx, Serkan Atak xx, Mustafa Keçeli xx, Furkan Şeker xx, Mert Çakar xx, Emre Can Coşkun xx, Şenol Akın xx (Hüseyin Atalay dk. 84 x), Genkov xx (Emrah Bozkurt dk. 89 ?)
YEDEKLER: İsmail Şahmalı,Rostand Kouemeha, Mehmet Cansın Çiçek, Gökhan Dincer
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Altıparmak
GOLLER: Cihan Özkaymak (dk. 56) (Denizlispor), Serdar Özbayraktar (dk. 83 ve 90) (Elazığspor)
KIRMIZI KART: Mert Çakar (dk. 35) (Denizlispor) 
SARI KARTLAR: Ferhat Odabaşı, Ümit Karaal (Elazığspor)