Denizlispor transfere hız kesmeden devam ediyor. Daha önce tecrübeli futbolcu Bülent Ertuğrul ile el sıkışan Horoz, yabancı transferinde de Dajan Simac'la anlaştı.
Kadrosunda 3 yabancı olduğu için Simac'a imza attıramayan yeşil-siyahlılar, geçen ay imza attırdığı Bruce Inkango'nun kontratını feshederek bu sorunu çözdü. Macaristan'ın Debrecen takımında forma giyen 31 yaşındaki Simac'la sezon sonuna kadar sözleşme imzalandığı açıklandı. Şampiyonlar Ligi başta olmak üzere birçok üst liglerde mücadele ettiğini belirten Simac, "Almanya'dan tanıdığım ve bildiğim teknik direktörümüz Serdar Dayat'ın isteği ile buraya geldim. Bu sene başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.
Denizlispor Teknik Direktörü Serdar Dayat ise, yakından tanıdığı Simac'ın Denizlispor'a büyük katkı sağlayacağını belirterek, "Simac’ı yakından tanıyan biriyim. Devamlılığı olan sağlam bir stoper. Denizlispor iyi bir transfer yaptı. Bu futbolcuya ben kefilim. Uzun yıllardır tanıdığım ve takip ettiğim oyunculardan biri. Gücümüze güç katacak ve savunma hattımızdaki sıkıntımızı büyük ölçüde gidereceğiz" şeklinde konuştu.