Toplantıya yöneticiler Mehmet Ekizler ve Mehmet Ali Yılmaz da katıldı. Ligde ummadıkları puan kayıpları yaşadıklarını ifade eden Denizlispor Başkanı Mustafa Şavluk, ‘’ İlk hafta aldığımız 3 puanın ardından maalesef kötü sonuçlar ortaya çıktı. İyi oynadığımız maçlarda dahi puan kaybı yaşadık. Ben bu durumun düzeleceğine inanıyorum. Biz teknik direktörümüz Mehmet Altıparmak’a ve ekibine güveniyorum. Geçen sezon Denizlispor’u ipten alan hocamız takımı toparlayacak ve üst sıralara tırmanmamızı sağlayacaktır. Oyuncularımız da daha fazla çalışarak gerekeni yapacak. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın’’dedi.
Denizlispor’dan 3 puanın silinmesi ile ilgili itirazlarını yaptıklarını belirten Şavluk, ‘’ Geçen sezonlardan kalan borçlardan dolayı TFF 3 puan silinmesine karar verdi. Ancak biz buna gereken itirazı yaptık. Bu puan silinmenin olmaması için çabalıyoruz. Geldiğimiz günden bu yada 8 milyon TL ödeme yaptık. Ancak eski borçlar sıkıntıya yol açıyor maalesef. İnşallah bu durumdan kurtulacağız’’diye konuştu.
Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası’nda Fethiyespor ile evinde karşılaşacak olan Denizlispor’un maça daha genç bir kadroyla çıkması bekleniyor. Saat 15:00’de başlayacak maçı Hakan Akmısır’ın yöneteceği açıklandı.