Denizli, PTT 1'inci Lig'inde bulunan Denizlispor'un ligde kalmasına sevinemeden, Denizlispor Başkanı Mustafa Şavluk Avrupa Kupası maçlarını izlemek için federasyonun davetlisi olarak Avrupa'ya gitmesini de öne sürerek bir tartışma başladı. Başta Denizlispor yönetiminin içinde bulunan Yasin Özpek, başkan Şavluk'u eleştirmeye başladı. 

Denizlispor'un ligde kalıp kalmayacağı son hafta belli olacak olan Denizlispor, kendi sahasında Gaziantep ekibine 5-2 yenilmişti. Sonuçta, Balıkesirspor'un, 1461 Trabzonspor'u yenmesiyle Denizlispor ligde kalabilmişti. Lig bitiminde kendisine telefon açılmadığını gündeme getiren Teknik Direktör Koray Palaz da bir süreç başlattı. Edinilen bilgiye göre, 3 yıllık sözleşmesi olmasına rağmen Palaz yeniden görüşmek istedi. Başkan Şavluk, sözleşmesinin devam ettiğini, yeniden görüşülecek bir şeyin olmadığını söyledi.

Bunun üzerine Denizli'den ayrılan başarılı hoca Denizlispor'a alacakları için ihtarname çekti. Medyada Palaz gitti haberleri yapılmaya başlandı. Sosyal medya hesabından bu söylentilere yanıt veren Palaz, Denizlispor taraftarına kendisine her zaman sevgiyle yaklaşmaları ve yalnız bırakmamaları nedeniyle teşekkür etti. Teknik Direktör Koray Palaz, "Denizlispor'da kalıp kalmayacağıma dair haberler yapılmaktadır. Sözleşmem 2 sezon daha devam ediyor" paylaşımını yaptı.

Futbol Şube Sorumlusu Hikmet Olgun ise, "Koray Palaz, yardımcı antrenör olarak çalışacaksa maaşını alabilir. Palaz'ın teknik direktörlük belgesi yok. Sözleşmesi yardımcı antrenör olarak devam etmektedir. Teknik direktörümüz Ümit Metin Yıldız olarak görülüyor. Eğer Koray Palaz, gelecek sezon bizim belirleyeceğimiz teknik direktörün yardımcısı olarak çalışacaksa maaşını alabilir. Yardımcı olarak çalışmayı kabul etmez ise sözleşmesini fesh eder." dedi.