Denizlispor Şu an 31 kişi ile hazırlıklarını sürdürürken, Manisaspor ve Fethiyespor'la oynanacak hazırlık maçlarının ardından kadroyu 25 kişiye düşürecek.

Teknik heyetin raporu doğrultusunda altyapıdan Alperen Yazıcı, Atakan Üner, Emre Sağlık, Tarık Ergut, Şefikcan Erel, Osman Kaya ve kaleci Ali Rıza da A takım kadrosuna alan Denizlispor'un daha önce prensipte anlaşma sağladığı Perovic ve Barış Örücü'ye de yarın sözleşme imzalatacağı belirtildi. 

Öte yandan Denizlispor'da daha önce forma giyen, teknik direktör Özcan Bizati'nin yardımcılığını yapan ve Denizli Büyükşehir Belediyespor'u da çalıştıran İbrahim Çelik, yardımcı antrenörlüğe getirildi.

URKAY'DAN VALİ ALTIPARMAK'A ZİYARET

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, Asbaşkan Taner Atilla ile birlikte Vali Ahmet Altıparmak'ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Denizlispor'un hedeflerini, izlemesi gereken yol haritasını ve mali durumunu Vali Ahmet Altıparmak'a anlatan Urkay, "Alışılagelmiş çizgiden çıkarak yepyeni bir Denizlispor yaratma uğraşı içersine girdik. Bu uğraş içinde siz değerli büyüklerimizin de desteğini görmek bizleri çok mutlu edecek. Yöneticilerimizle gece gündüz oturup kulübü daha iyiye götürmek için uğraşıyoruz. Bu sezon güzel futbolunu ortaya koyan, mücadeleci bir takım oluşturduğumuzu düşünüyoruz" dedi. Vali Altıparmak ise, Denizlispor'un kentin markası olduğunu belirterek, ziyaretlerin ve bilgi akışının sürekli yapılmasının yararlı olacağını söyledi.