PTT 1'inci Ligi kulüplerinden Denizlispor'un dün yapılması gereken olağanüstü kongresi 11 Temmuz'a ertelenirken camiadan da farklı sesler yükselmeye başladı. 'Adayım, Denizlispor Sahipsiz değildir' diye hergün sosyal medyadan demeç verenlerin iş başa düşünce aday olmadığı anlaşıldı. 

Başkan Yardımcısı Ali Taşevli, genel kurul kararı almadan önce, "Kongre yapılsın" diye yaygara koparanların bir anda sessizliğe büründüğünü söylerek, "Yönetimin başarısız olduğunu, acilen seçime gidilmesi gerektiğini söyleyenlerin malesef sesi soluğu çıkmadı. Aslında böyle olacağı belliydi. Yönetim kongre baskıları nedeniyle seçim kararı aldı. Ancak aday çıkmadı. Denizlispor'a yazık oluyor" dedi.

Başkanlık için Büyükşehir Belediyesi'nden beklediği destek sözünü alamayan eski başkanlardan Süleyman Urkay ise şunları söyledi:

"Keşke kongre ilk toplantıda yapılsaydı. Çok geç kalındı. Ben şu anda 11 Temmuz öncesi aday olup olmadığımı net söyleyemiyorum. Denizlispor kör bir kuyu gibi. Ucu-dibi belli değil. Bu belirsizliklerin kongre öncesi kamuoyuna açıklanması gerekiyor. Malesef kulüpte hesap verme kültürü yok. Ben yine de Denizlispor'un 11 Temmuz'daki kongrede yeni yönetimini seçeceğine inanıyorum. Kulüp kesinlikle sahipsiz kalmayacaktır."