8. dakikada Hüzeyfe'yle ver-kaç yaparak ceza sahasına giren Gohou, çapraz pozisyonda olmasına karşın sol ayağıyla topu ağlara yolladı: 1-0.

26. dakikada ceza sahasının sol köşesinde topu kontrol eden Hüzeyfe, nefis bir şutla kaleci Atacan'ı avladı: 2-0.

69. dakikada ceza sahasının solunda topu kontrol eden Gohou, rakibini geçer geçmez çok sert vurdu, meşin yuvarlak yan direğe çarptıktan sonra auta çıktı.

80. dakikada rakip alanda iyi paslarla kaleye giden Denizlispor'da Hüzeyfe, Gohou'dan aldığı topu karşı karşıya pozisyonda Atacan'a nişanlayınca evsahibi ekip golden oldu.

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Alınan skor ve oynanan futbol bizim için sevindirici. Her hafta daha iyi oynuyoruz. Oyuncularımız potansiyellerini yeni ortaya koymaya başladılar. Alınan kötü sonuçlar bugüne kadar sıkıntı yaşanmaya sebep oldu. Oyuncularım çok gayretli. Ortaya koydukları özverili mücadele galibiyeti sonuna kadar hakettiklerinin bir göstergesi. Oyunun genelinde iyi oynayan takım bizdik. Rakibimize gol pozisyonu vermedik. Eksiklerimiz var ama bundan sonra daha iyi olacağız. Bu takıma bir kimlik kazandırmayı hedefliyorduk bunu başarmaya başladık. Oyuncularım buna harfiyen uyuyor. Bundan sonra daha iyi olacağımıza inanıyorum. Göreve geldiğimizde iyi futbolla tribünleri dolduracağımızı söylemiştik. Bunu başarmaya başladık. Taraftarlarımız büyük destek verdi. Herkese teşekkür ediyorum" dedi. Özköylü mümkün olduğunca üst sıralara çıkmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.


Stat: Atatürk

HAKEMLER: Hüseyin Sabancı (6), Emre Suna (7), Ahmet Şimşek (7)

Denizlispor: İsmail (7) - Furkan (6), Burak (6), Fatih Yiğen (6), Murat Önür (6), Veli Acar (6) (Dk. 61 Ekrem 5), Ragıp (7), Emin (7), Hüzeyfe (8) (Dk. 86 Kemal), Güray Vural (6), Gohou (8) (Dk. 83 Can Erdem)

Boluspor: Atacan (4) - Hakan (4), Cemil (4), Veli Kızılkaya (5), Erkam (4), Emre Toraman (5), Erman Ergin (4) (Dk. 46 Alp 5), Cafercan (4) (Dk. 68 Emre Kılınç 4), Caner (5), Ferhat (5) (Dk. 46 Ümit 4), Veysel (4)

GOLLER: Dk. 8 Gohou, 26 Hüzeyfe (Denizlispor)

SARI KARTLAR: Cemil, Veysel, Ümit (Boluspor)