PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor’da teknik direktör Özcan Bizati’nin görevden alınmasının şoku yaşanıyor. Geçen sezonun son 4 haftası göreve getirilen ve takımı ligde tutmayı başaran Özcan Bizati’nin dün akşam saatlerinde görevden alınması şaşkınlık oldu. Bizati’nin görevden alınmasında transfer konusunda fikir ayrılığının ön planda olduğu belirtilirken, yönetimin yeni teknik adam için arayışa girdiği öğrenildi. Yeni sezon için önemli bir ismi takımın başına getirmeyi planlayan Denizlispor’un milli oyuncu Tugay Kerimoğlu’na teklif götürdüğü belirtildi.
Denizlispor Basın Sözcüsü Yasin Özpek, teknik direktör Özcan Bizati’ye verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederek, "Hocamızla bazı fikir ayrılıkları yaşadık. Sonuç olarak böyle oldu. İki taraf için de hayırlı olsun. Biz de yeni teknik adam arayışına girdik. Tugay Kerimoğlu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Eğer sonuç alamazsak listemizdeki diğer hocalarla görüşün en kısa zamanda takımın başına getireceğiz" dedi.
Öte yandan yeni sezon hazırlıkları için çalışmalarını kendi tesislerinde tamamlayan Denizlispor 10 günlük kamp için Bolu’ya gitti. Yardımcı antrenör Kenan Atik’in takımın başında olacağı kampa 29 oyuncunun katıldığı öğrenildi.