Ligde 2 haftadır galip gelemeyen Denizlispor'un başkanı Süleyman Urkay, Samsun'da galibiyeti getirecek bir futbol sergilemediklerini ifade ederken şunları söyledi:

"Futbolun içinde her türlü skor var. Biz bir yol kazası yaşadık. Kazanacak bir futbol sergilemedik. Yönetim ve teknik heyet olarak yenilgiyle ilgili gerekli tespitlerimizi gerçekleştirdik. Denizlispor'daki sorunları gidermek için çalışıyoruz. Denizlispor'a ve teknik heyete güveniyoruz. Yenilgi dünyanın sonu değil. Kayıpları telafi edebiliriz." 

Teknik direktör Selahattin Dervent ise mazaret üretmediklerini, kaybedilen puanları mutlaka telafi edeceklerini vurgularken şunları ifade etti:

"Şampiyonluk hedefimizden vazgeçmiş değiliz. Denizlispor'a güveniyorum. Milli maç nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendireceğiz. Önümüzde maçta Boluspor'la oynayacağımız zorlu bir deplasman daha var. Sakatlığı bulunan Moritz'in de bu müsabakaya hızla yetişmesini bekliyorum."

Bu arada Süleyman Urkay başkanlığındaki Denizlispor Yönetim Kurulu, Denizli Ticaret Odası'nı ziyaret ederek yeni başkan Uğur Erdoğan'a başarı diledi. Erdoğan, ziyarette Denizlispor'un şehrin en önemli markası olduğunu, takımın Süper Lig'e yakıştığını ifade etti.