Bank Asya 1.Lig takımlarında Denizlispor'da olağanüstü genel kurulda başkanlığa Süleyman Urkay seçildi.

EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan olağanüstü genel kurula, Denizli Vali Yardımcısı Abdullah Acar, Belediye Başkanı Osman Zolan ve Denizli Belediyespor Kulübü Başkanı Rüşan Uzunoğlu katıldı. Mevcut başkan Yurdal Duman'ın tekrar aday olmadığı tek listeyle yapılan genel kurulda 728 üyeden 377'si oy kullandı. Oyların tamamını Urkay aldı.

Denizlispor'un tarihinin en zorlu dönemlerini geçirdiğini belirten Urkay, aday olma sürecinde Denizli Valisi Abdülkadir Demir ve Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kendilerine destek sözü verdiğini vurguladı. Urgay, “Aldığımız bu sözlerden cesaret alarak aday olduk. Aynı desteği camiamızdan da bekliyoruz. Sıkıntıları camia olarak birlikte aşabiliriz. Bu sadece bizim üstesinden geleceğimiz bir iş değil. Şeffaf ve katılımcı bir yönetim olacağız ve herkese kapımızı açacağız. Bizden önce görev yapanların tecrübelerinden mutlaka yararlanacağız. Güçlü bir altyapı oluşturacağız. Altyapıdan yararlanamazsak bu sıkıntılı dönemi aşmamız mümkün değil.” dedi.

Urkay’ın listesinde şu isimler yer aldı: Mustafa Üstek, Fatih Urkay, Servet Özel, Veysel Gühan, Özkan Atik, Mustafa Şavluk, Serkan Başbuğ, Ömer Uzel, Uğur Bağbaşlıoğlu, Ali Sulayıcı, Mehmet Çelikkol, Taner Atilla, Ali Değirmenci, Mehmet Erçelik, Umut Yazıcı, Turgay Yılmaz, İhsan Niyaz, Cahit Özdemir, Salih Gürel ve Nihat Aracı.