Kulüp hesaplarına göre yasağı kaldırmak için faizlerle birlikte 3 milyon 350 bin TL ödenmesi gerektiğini düşünen yöneticiler, Futbol Federasyonu'ndan 4 milyon TL'nin üzerinde bir rakam gelince şaşkına döndü. 

Başkan Urkay, ilk adımda sürprizle karşılaştıklarını belirterek, "Bizim hesaplarımıza göre borç 3 milyon 350 bin TL ancak Federasyon'dan gelen rakam 4 milyon TL'yi geçiyor. Neredeyse 1 milyon TL fark var. Bu parayı bu hafta içinde ödeyip, transferlere başlamamız gerekiyor" dedi.

Bu arada yönetim kurulu, dün akşam gerçekleştirdiği ilk toplantıda görev dağılımını yaptı. Hulusi Işık, Mustafa Üstek ve Mehmet Uz başkan yardımcısı olurken, tesislerden sorumlu asbaşkanlığa Halil Uzun, idari işlerden sorumlu asbaşkanlığa Mehmet Kavak, altyapıdan sorumlu asbaşkanlığa Mehmet Erçelik, organizasyon ve tanıtımdan sorumlu asbaşkanlığa Necip İrdem, proje ve yatırımlardan sorumlu asbaşkanlığa Ali Fırat, mali ve hukuk işlerinden sorumlu asbaşkanlığa Taner Atilla getirildi. Spor spikeri Ersin Düzen de ar-ge'den sorumlu asbaşkan oldu. Başkan Urkay, basın sözcülüğü görevini ise profesyonel bir isimle yürüteceklerini söyledi.