Denizlispor'un UEFA Kupası'nda çeyrek finale kadar yükseldiği  2002-2003 sezonunda yeşil siyahlı formayı giyen Mustafa Özkan, o dönemden kalma alacağını tahsil etmek için mahkemeye başvurdu. Mustafa Özkan'ın 2004 yılında 100 bin TL olan alacağı, yasal faizleri, avukat ve mahkeme masraflarıyla 700 bin TL'ye çıktı.

Mustafa Özkan, borç konusunda, "Hakkımı almak için Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuru hakkımı kullandım" dedi. Denizlispor forması ile çıktığı 7 Avrupa kupası maçında 6 gol atarak kulüp tarihine geçen Mustafa Özkan, daha sonra şöyle konuştu:

"Denizlispor'da çok güzel günlerim geçti. O dönemde takım olarak büyük başarılara imza attık. Beni hukuk mücadelesine iten olay, bugüne kadar görev yapan yöneticilerin davranışı oldu. Bana yapılan muameleyi kabul etmedim, etmeyeceğim. Mevcut yönetim uzlaşma yoluna gitmek isterse, elimden gelen kolaylığı yaparım."

Mustafa Özkan'ın 2 hafta önce Denizli'de yönetimle görüştüğü, Başkan Süleyman Urkay'ın kayıtlarda böyle bir borca rastlamadıklarını söylediği öğrenildi.

BARIŞ'DA MUTLU SON

Denizlispor, bugün Alanyaspor santrforu Perovic'ten sonra aynı kulüpten ön libero Barış Örücü'yü de kadrosuna kattı. Kendisiyle daha önce anlaşma sağlanan 24 yaşındaki Barış, bonservisiyle ilgili sorunun çözülmesinden sonra Denizli'ye gelerek takımla birlikte antrenmanlara başladı.

2013-14 sezonunda Denizlispor formasını kiralık olarak giyen Barış, İstanbul'da bulunan Başkan Süleyman Urkay'ın kente dönmesinden sonra resmi sözleşmeye imza atacak. Bu arada Denizlispor yönetimi, cuma günü Bandırmaspor'la oynayacak ilk maçın bilet fiyatlarını kale arkası 10, açık 15, A ve E kapalı 20, B ve D kapalı tribün 25 TL olarak belirledİ.