Denizlispor evinde oynadığı maçta 1461 Trabzon’u her iki yarıda bulduğu gollerle 2-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı.
Denizlispor, PTT 1. Lig’in 2’inci haftasında evinde ağırladığı 1461 Trabzon’u Kahe ve Şevki’nin golleriyle 2-0 yenerek haftayı galibiyetle kapattı. Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Serdar Dayat, ‘’İlk yarıda daha etkili oynadık. İlk dakikalarda bulduğumuz gol bizim için çok iyi oldu. İkinci yarı rakip daha fazla üzerimize gelmeye başladı. Oyuncu değişikleriyle defanstaki açığımızı kapatmaya çalıştık. Bunda da başarılı olduk. Maç boyunda eksiklerimiz de olsa ofansif ve defansta istediklerimizi sahaya yansıttık. Bu takımı tebrik etmek gerekir. Son haftalarda kurulan ve genç oyunculardan kurulu bir takım. Güzel bir galibiyet aldık. Oyuncularımı kutluyorum. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız. Galibiyeti camiamıza hediye ediyorum’’ dedi.
Denizlisporlu futbolcular Mert ve Şevki de galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, ilerleyen haftalarda daha iyi olacaklarını söylediler.
1461 Trabzon Teknik Direktörü Ömer Kadri Özcan ise, ‘’Oyunun başında gol yemek dengemizi bozdu. Biz genç bir takımız. Geçen seneden 10 futbolcumuz çeşitli takımlara gitti. Biz de yeniden bir yapılanma içine girdik. Bu takımın asıl amacı Trabzonspor’a oyuncu yetiştirmek ve bu ligde de yarışmacı bir takım oluşturmak. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bundan sonraki maçlarda Denizlispor’a başarılar diliyorum’’ dedi.
1461 Trabzonlu futbolcular Taha ve Oktay ise, bu mağlubiyeti unutarak ilerleyen haftalarda 3 puan almak istediklerini söylediler.