PTT 1. Lig’in 5.haftasında evinde Giresunspor’u ağırlayacak olan Denizlispor çalışmalarına Haluk Ulusoy Tesisleri’nde devam ediyor. Ligde geriden kalan 4 haftada 6 puan toplayarak 6. sıraya yerleşen yeşil- siyahlılar, Giresunspor’u evinde mağlup ederek üst sıralara tırmanmak peşinde. Ligde henüz mağlubiyet yüzü görmeyen Denizlisporlu futbolcular, bu maçtan 3 puan alarak bayram öncesi taraftarlarını mutlu etmek için mücadele edeceklerini belittiler.

Her geçen hafta üstüne koyarak oynadıklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, "Ligin ilk haftasından itibaren karakterimizi sahaya yansıtarak oynuyoruz. Son hafta Osmanlıspor maçında en iyi oyunumuzu oynadık. Lider bir takıma karşı kötü hava şartlarına rağmen oynadığımız oyun bizi mutlu etti. Bundan sonra daha iyi oynayacağız. Giresunspor maçından 3 puan almamız bizim gelecek planlarımızı da şekillendirecek" dedi.

MAÇ FİYATLARI AÇIKLANDI
 Öte yandan Denizlispor yönetimi Cuma günü 19:30’da oynanacak olan maçın bilet fiyatlarını açıkladı. Buna göre taraftarlar maçı açık tribünden 10 TL, kapalı tribünden ise 15 TL'ye izleyebilecek.  Kale arkası için  ise biletlerin satışa çıkarılmayacağı belirtildi.