HABERDENİZLİ.COM

İstanbul Büyükçekmece Gazanfer Bilge Spor Kompleksi’nde 19-21 Mayıs tarihlerinde düzenlenen, 11 farklı ülkeden 750 sporcunun katıldığı22. Çocuklar Balkan Karate Şampiyonası’na Denizli’den 8 sporcu yer aldı.

Turnuva sonunda gerçekleştirilen ödül töreninde Kata’da üç sporcumuzdan Damla Su Türkmen, Peri Koyuncu, Bengü Koç altın madalyaya alırken,50kg’da Kumite dalında tatamiye çıkan Aleyna Doruk ise gümüş madalya kazanmasını bildi. Ayrıca Ferdi Kata’da da yarışan Damla Su Türkmen gümüş madalya aldı. Tatamide Milli formanın ağırlığını hisseden sporcular Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele verdiler.

TÜRKİYE TAKIM HALİNDE ŞAMPİYON 
Geçtiğimiz yıl Sırbistan’ın başkenti Belgrat’ta düzenlenen turnuvadatakım halinde zirvede olan Türkiye, İstanbul’da düzenlenen turnuvada da topladığı 29 altın, 27 gümüş ve 44 bronz madalya ile yine şampiyon oldu. 

ESAT DELİHASAN: “TÜRK KARATESİ EMİN ELLERDE”
Türk Karatesinin geleceğinin emin ellerde olduğunu belirten Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, altyapıya uzun yıllardır destek verdiklerini belirterek bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik etti.

İŞTE DENİZLİLİ SPORCULARIN BAŞARISI