TFF'ye bağlı Merkez Hakem Komitesi, 2016-2017 Süper Lig'de görev alacak hakemleri açıkladı. Açıklanan 22 hakemden biri olan Denizlili hakem Ümit Öztürk geçen sezon görev aldığı gibi bu sezonda görev almayı başardı. Geçen sezon Öztürk 31 maçta görev yaptı. Süper Lig'de 8 maçta orta hakemlik, 13 kez 5. veya 6. hakemlik yaptı. PTT 1. Lig'de 9 maçta görev alan Öztürk, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 1 maç orta hakemlik yapmıştı.

Denizli'yi Klasman Yardımcı Hakem olarak temsil edeceklerin kimler olduğu da açıklandı. Açıklamaya göre Erdem Gökalp, Serkan Gülçer, Harun Öztekin, Volkan Akçit, Mehmet Öztan ve Adem Şahin 2016-2017 Klasman Yardımcı Hakem olarak görev alacaklar. Önümüzdeki sezonda bölgesel hakem olarak görev alacak Denizli bölgesi hakemleri ise Ferudun Daldaş, Bahadır Başalı, Fatih Şahan, Mehmet Dişçi, Sercan Oturaklı, Muratcan Ilgaz, Yusuf Batuhan Yıldızlar, Cihan Yurdagül, İshak Demir, Murat Tuğberk Curbay, Hakkı Hikmet Delikanlı, Yunus Teryaki ve Sedef Aktan.

Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen 2016-2017 sezonunun klasmanlarının açıklanması sonucu şu açıklamalarda bulundu; "Hakemler futbolumuzun en önemli unsurlarından biridir. Denizlili hakemlerin üst liglerde yer alması kentimiz için önemli. Açıklanan listede Denizlili Ümit Öztürk’ün en üst kategori olan Süper Lig hakemleri arasında olması sevindirici bir durum. Klasman yardımcı kategorisinde 7, bölgesel hakem klasmanında ise 13 Denizlili isim var. Bu isimlere yeni sezonda başarılar diliyorum. Gönül daha çok kategoride daha çok Denizlili ismin yer almasını istiyor. Yapılacak olan çalışmalarla ilerleyen sezonlarda daha çok ismin klasmanlarda yer almasını umuyorum” dedi.




Kaynak: Acıpayam Gazetesi