HABERDENİZLİ.COM

Girdiği müsabakalardan bileğinin hakkıyla dereceler alan Denizlili sporcu Batuhan Özdemir, Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünde ülkemize Dünya şampiyonluğu armağan ederek, bir kez daha göğsümüzü kabarttı.

Aynı zamanda Denizli Final Okulları öğrencisi olan Batuhan, Dünya Karate Şampiyonası Kata dalında Dünya şampiyonu oldu. Ülkemize hem bireysel, hem de takım olarak Altın Madalya hediye etti.

Batuhan Özdemir’in şampiyonluğunu kutlayan Final Okulları kurucu Müdürü Sadi Öztekin, Batuhan’ı kutlayarak; “Şanlı bayrağımızı göndere çektirip İstiklal Marşımızı herkese dinleten öğrencimiz Batuhan'ı, takım arkadaşlarını ve hocalarını yürekten kutluyoruz. Tebrikler Batuhan.” dedi.

25-29 Ekim tarihleri arasında İspanya'nın Tenerife kentinde yapılan 10. Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Dünya Karate Şampiyonası'nda, Enes Özdemir, Kutluhan Duran ve Mehmet Batuhan Özdemir'den oluşan genç erkek kata takımı, finalde karşılaştığı Mısır karşısında 4-1 galip gelerek Dünya Şampiyonu oldu.

Şampiyonanın ardından Milli Sporcumuz Mehmet Batuhan Özdemir yarın 08.30'da Çardak Havaalanına iniş yapacağı belirtildi.