HABERDENİZLİ.COM

Denizlili Batuhan Özdemir, Bulgaristan’da ikinci kez Avrupa Şampiyonu olarak müthiş bir başarıya imza attı. Şampiyona da milli takım formasını giyen bir diğer Denizlili Kerem Kaya ise, +70 kg’da tatamiye çıktı. Kaya, ilk turda Ukraynalı rakibine 1-0 yenilerek elendi.

17-19 Şubat tarihleri arasında Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen 44. Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonasına 50 ülkeden 1147 sporcu katıldı. Önceki gün tamamlanan şampiyonayı Türkiye, beş altın, üç gümüş, dört bronz olmak üzere toplam 12 madalya ile tamamladı.

Bulgaristan’da ki şampiyonada Denizlili sporcuların durumunu yakından takip eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, karatede gelen Avrupa Şampiyonluğu ile gururlandıklarını söyledi.  İki değerli sporcuyu Denizli’den karate milli takımına kazandırdıklarını ifade eden İbanoğlu, her iki sporcunun da milli formayı giyerek gururla ülkemizi temsil ettiklerini belirtti. 


VALİ ALTIPARMAK EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLADI
Avrupa Karate Şampiyonasında millilerin elde ettiği zafer sonrası Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, twitter hesabından yaptığı paylaşımla karatecileri tebrik etti. Vali Altıparmak, elde edilen bu başarıda emeği geçen herkesi kutladı.