Denizlisporlu futbolcular ve teknik heyet maç öncesi Türk bayrağıyla poz verirken, Kızızlcabölükspor ile Denizli Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan maçta oyuncular ısınmaya ‘Hepimiz Mehmetiz’ tişörtüyle çıktı. 
Son zamanlarda artan terör olayları ülkenin her yerinde protesto edilmeye devam ediyor. Spor camiası da yaşanan olaylara seyirci kalmayarak terör olaylarını kınıyor. Denizli Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda oynanan Kızılcabölükspor - Denizli Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi oyuncular ısınmaya ‘Hepimiz Mehmetiz’ yazan tişörtlerle çıktı. Bu davranış büyük beğeni toplarken, seyirciler uzun süre oyuncuları alkışladı.
PTT 1. Lig takımı Denizlispor da yaşanan terör olaylarına Türk bayraklı tepki gösterdi. Oyuncular ve teknik heyet antrenman öncesi Türk bayrağıyla teröre tepki gösterirken, resmi siteden yapılan açıklamada, "Terör örgütü PKK'nın Iğdır'da düzenlediği hain saldırı sonucunda 14 polisimizin şehit olduğu haberini derin üzüntü içerisinde öğrenmiştik. Hain saldırı sonucunda Denizlili polis memuru Hasan Eser'in de bulunduğu acımızı bir kat daha arttırmıştır. Başta hemşehrimiz Hasan Eser olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehidimiz Hasan Eser'in ailesi, şehrimize ve Türk halkına bir kez daha başsağlığı dileriz" denildi.
Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak da teröre sert tepki göstererek, "Başımız sağ olsun demekten bıktım artık. Evlatlarımız haince öldürülüyor. Yeter, sabır taştı artık. Kim ne yapacaksa yapsın. Bu vatanı kimse yıkamadı, yıkamaz da" dedi.