HABERDENİZLİ.COM

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, Denizlispor’un bu kentin en önde gelen markalarından biri olduğunu ve eski başarılı günlerin yakın olduğunu söyledi. 

GENÇLER DENİZLİSPOR’U TUTUYOR

“Yapmış olduğumuz saha gözlemlerinde; özellikle lise ve üniversitede öğrenim gören gençlerin ağırlıklı olarak Denizlispor’u tutuyor” diyen Ceşen, “Bir zamanlar Denizli’de hemen her yer de ezici bir şekilde üstün olan üç büyüklerin egemenliğinin yerine yeşil-siyahlı aşk yaşanıyor. Bu konuda sosyologlar bilimsel araştırma yapabilir. Türkiye’de ilginç gelişmelerden biri de, yeni neslin yaşadığı kentin futbol takımını tutmasıdır. Doğrusu da budur zaten. Nihat Zeybekci, Denizli Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde binlerce Denizlispor formasını çocuklara dağıttı. O çocuklar bugün delikanlı oldular. Denizlispor akımının bu denli coşmasında o dağıtılan formaların da mutlaka katkısı vardır. Yeni akımda yakın gelecekte herkes Horoz olacak gibi görünüyor. İnşallah öyle olur ” dedi.

DENİZLİSPOR ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI

Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, yeşil-siyahlı takımın bu sezon gösterdiği performansın dikkat çekici olduğunu vurgulayarak, “Denizlispor’un bu sezon şampiyon olacağına yürekten inanıyorum. Son haftalardaki destek artarak devam etmeli. Camia bir araya geldiğinde Denizlispor’un adı yine Süper Lig’de hatta Avrupa Kupaları’nda duyulacaktır. Birlik ve beraberlik ile 2018-2019 sezonu şampiyonluğun gelip yeniden Süper Lig’e döneceği sezon olmasını diliyorum. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan'ın hem Denizlispor'umuza ve hem de amatör spor kulüplerimize ve sporcularımıza sahip çıkması ve destek vermesi sporu seven bir başkanımızın olması bizler için bir şanstır. Ne kadar teşekkür etsek azdır. Biz amatör futbol camiası olarak Denizlispor’un bu yarışında yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Ceşen, son olarak “Gençlere sesleniyorum; Lütfen herkes spor yapsın. Toplum sağlıklı bireylere sahip olsun. Kötü alışkanlıklardan uzak duralım, kentimizin takımını destekleyelim” dedi.