SEBAHATTİN ALP (Özel Haber)

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu tarafından onaylanan hakem ve gözlemci klasmanlarında Denizli, genel anlamda geçen yıl görev alan listesini korumayı başardı.

Aydın, Muğla ve Uşak illerinde geçen yıla göre sayılarda düşme gözlenirken, Denizli liste olarak geçen yıl görev yapan isim listesini korumayı bildi. 4.Bölgede yeralan Denizli’de geçen yıla göre listeden çıkan olmazken, 4 isim çıkışa geçti. İbrahim Etek Potuk klasman yardımcı hakemliğe, Sedat Yılmaz ve Mehmet Ayberk İbiş, Bölgesel yardımcı hakemliğe, Şeyma Haşlak ise çok istediği Bölgesel Hakemliğe yükseldi. Denizlili hakemlerin başarısı kadar, Ege Bölgesi’nden 9 kişilik Yeni MHK’da görev alan Ünsal Çimen ve Yunus Yıldırım’ın Denizli Listesi’nin korunmasında etkili oldukları öngörülmekte..

ADAY HAKEM KURSU AÇILACAK
Öte yandan Denizli’de aday hakem kursuna ilginin çok olduğu ve sayının şimdiden 120’yi aştığı ve başvuruların devam ettiği bildirildi. Eylül veya Ekim ayı gibi hakem kursu açılacağı gelen bilgiler arasında.

2019-2020 FUTBOL SEZONU DENİZLİ 
HAKEM VE GÖZLEMCİLER LİSTESİ

ÜST KLASMAN GÖZLEMCİLERİ : AHMET İBANOĞLU, TANER GİZLENCİ

ÜST KLASMAN HAKEM : ÜMİT ÖZTÜRK

ÜST KLASMAN YARDIMCI HAKEM: OSMAN GÖKHAN BİLİR

KLASMAN GÖZLEMCİSİ:HAYATİ ÜNAL

KLASMAN HAKEM : FERİDUN DALDAŞ

KLASMAN YARDIMCI HAKEMLER: HARUN ÖZTEKİN-SERKAN GÜLÇER-YUSUF BATUHAN YILDIZLAR-MURATCAN ILGAZ -MURAT TUGBERK CURBAY-İBRAHİM ETHEM POTUK

BÖLGESEL GÖZLEMCİLER: RÜÇHAN EKİCİ-EMRAH BAYRAKÇI -MUSTAFA FAKI-ERDEM GÖKALP -BİROL GÜLDANE

BÖLGESEL HAKEMLER: CİHAN YURDAGÜL-OĞUZ KAAN TÜRKDOĞAN-RECEP BAYSAL

BÖLGESEL YARDIMCI HAKEMLER: AHMET BEYSÜNGÜ -ANIL ŞİRİNER-BURAK GEDİZ-ERTUĞRUL DURAN-OSMAN ÖZTEKİN-HÜSEYİN ASIM KILIÇ-MEHMET AYBERK İBİŞ-SEDAT YILMAZ

BÖLGESEL BAYAN HAKEM: ŞEYMA HAŞLAK

BÖLGESEL KADIN YARDIMCI HAKEMLER: SEDEF AKTAN -MÜJDE ARÇA-CEYLAN KAVSARA