Voleybol Bayanlar 3. Ligi’nde ilk üç maçını kazanan Denizli Gençlik Hizmetleri Bayan Voleybol Takımı, Merkez Kapalı Spor Salonu’nda konuk ettiği Alaşehir Belediye karşısında tutunamadı. Başa baş bir setin ardından 20-25’lik skorla ilk seti rakibine veren temsilcimiz, ikinci seti Zeynep ve Gözde’nin etkili oyunuyla 27-25 kazandı. Zaman zaman uzun ve çekişmeli rallilerin de yaşandığı karşılaşmanın üçüncü setinde direnci kırılan Sultanlar, seti 15-25 kaybetti. Karşılaşmayı tie-break’e götürme şansı bulunan Denizli Gençlikspor, dördüncü sette de istediği oyunu ortaya koyamayınca mücadeleyi 1-3’lük skorla kaybetti. 

TARAFTARIN İLGİSİ ARTIYOR
Bu sonucun ardından ligdeki ilk yenilgisini alan Denizli’nin Sultanları, haftayı 4’üncü sırada tamamladı. Rakip Alaşehir Belediye ise liderliğini sürdürdü. Öte yandan bu keyifli mücadeleyi yaklaşık 300 voleybolsever takip etti. Önceki iç saha maçını Hasan Güngör Kapalı Spor Salonu’nda oynayan ve taraftar desteğinden yoksun kalan ekip, Alaşehir karşısında bu desteği fazlasıyla arkasına aldı. 

SULTANLAR BU HAFTA ANTALYA’YA GİDECEK
Denizli Gençlikspor Bayan Voleybol Takımı, Alaşehir Belediye karşısında aldığı yenilgiyi Pazar günü Antalya deplasmanında karşılaşacağı Kepez Belediye maçında telafi etmeye çalışacak. Antalya Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’te başlayacak. Serhat KÖSE