HABERDENİZLİ.COM

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın projelerini Denizli’de gençlerle buluşturan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, ilçe teşkilatlarıyla değerlendirme toplantısı yaptı. Hizmet binası toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile şube ve ilçe müdürleri tam kadro katıldı.

Toplantıda yıl boyunca yapılan faaliyetler ve devam eden projeler değerlendirilirken,  karşılıklı görüş alışverişiyle ilçelerde gençlerden gelen talepler masaya yatırıldı.

İBANOĞLU “İLÇELERDE GENÇLERİMİZE PROJELERİ ANLATALIM”
İl ve ilçeler olarak, toplam nüfusun önemli bir oranını gençlerin oluşturduğunu söyleyen İl Müdürü Ahmet İbanoğlu; gençlerin bir gününün, bir saatinin bile çok değerli olduğunu, çocuklarımızın iyi yetişmesi kapsamında İlçe Müdürlerine kendilerine çok önemli sorumlulukların düştüğünü söyledi. Her ilçeye bir spor salonu ve gençlik merkezi kazandırmak istediklerini söyleyen İbanoğlu, ilçe müdürlerinden bulundukları yerlerde ki gençleri, gençlik projeleri ile mutlaka tanıştırmalarını rica etti.

OKUL SPORLARI İLÇELERDE DEVAM EDECEK 
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen okul spor yarışmalarında, ilçe ve köy okullarında okuyan çocukların okul yarışmalarına teşvik edilmesini amaçlayan uygulamalar gelişerek devam ediyor. Yarı yıl tatilinin ardından okul spor faaliyetleri takım ve bireysel branşlarda devam edecek.