“Takımdaki bütünleşme gelecek için umut verdi." diyen Basın Sözcüsü Ferhat Demirten, “Takımdaki bütünleşme gelecek için umut verdi. Altınordu maçı, kendi kuyruğumuzu kendimiz kesmemiz gereken bir maç. Hava çok güzel. Futbolcular da 3 puanı kaçırdıkları için üzgünler. ‘Kayseri’de direklere takıldık ama Altınordu maçında takılmayacağız’ dediler. Tribün desteği gerekli. 7’den 70’e herkes maça gelmeli” dedi.

BİLET FİYATLARI 2 TL VE 5 TL OLARAK BELİRLENDİ
Yaptığı açıklamada bilet fiyatlarının Yeni Malatyaspor maçındaki gibi aynı olduğunu belirten Demirten , “Tüm Denizli halkıyla ve taraftarıyla bir bütün olsun istiyoruz. Bu yüzden bilet fiyatlarımızı Maraton ve Kale Arkası 2 TL, Kapalı Tribünü 5 TL olarak belirledik” dedi.

MALİ TABLO AÇIKLANDI 
Denizlispor’da kriz havası oluşturmak isteyenlerin, gerçekçi olmadığını vurgulayan Mali İşler Asbaşkanımız Mehmet Salta kulübümüzün ekonomik durumları ile ilgili konulara değindi. Şeffaf bir yönetim anlayışında olduklarını açıklayan Salta, “Mali yönden iç açıcı durum yok ama işadamlarımız desteklerini esirgemedi. Mali disiplin ve iyi planlama ile Denizlispor’un borcu bitecektir. Mustafa Şavluk Başkan yönetime geldikten sonra sadece geçmiş dönemlerden kalma borçlar için 8 milyon TL ödeme yapıldı, Eric Odiambo için Ağustos 2015 ten itibaren 230 bin Euro ödendi. Borç bitti. Eskişehirspor’a Youla için 2012’den kalan 630 bin TL ödendi bitti. Norman Sylla’ya 26 bin Euro olan borç 350 bin Euro olarak karşımıza çıktı. 100 bin Euro ödendi ama boç bitmedi. Frankfurt ve Dortmund altyapısından gelen futbolcular için 20 bin Euro ödendi. Temmuz’dan bu yana eski futbolcu ve teknik adamlara 1, 5 milyon TL ödeme oldu ve bitti. Ağustos 2015’de transfer yasağı kalkması için eski futbolculara 2,5 milyon TL ödendi. Andanov ve Yordanov’a 55 bin Euro ödeme yapılacak. Yoksa 3 puan silinecek. Süremiz 8 Nisan’a bitecek ödeme için. Bu sene sözleşmeler nedeniyle futbolcuların alacaklarının en az yüzde 50’sini ödedik. Yabancıların da 1-2 ödemesi kaldı bu sezon itibariyle.  Oyuncu primlerinin tamamı ödendi. Erciyes maçı için 5er bin liralık primler futbolcuların hesabına bugün yatırıldı. Futbolculara maç başı borcumuz yılsonu itibariyle 2 milyon TL. Sezon başından bu yana eski borçlar için en az 8 Milyon TL, bu seneki takım dizaynı için de en az 6 milyon TL ödeme yapıldı. Herkesin emeği var Denizlispor’da. Eski başkan ve yöneticiler ile işadamlarından ve halktan destek bekliyoruz. Bekleyen ödemeleri planladık. Sıkıntı yaşanmıyor değil. Hepsinin alacağı ödenecek” diye konuştu.