HABERDENİZLİ.COM

Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe'nin Denizli ile ilgili projeleri hakkında bilgiler verildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Tüzüğü gereği Denizli'de 210 temsilcisi üye bulunmasından dolayı kulüp tarafından Denizli Şubesi oluşturulmasına karar verilmiş ve kurucular kurulu görevlendirilmişti. 25.03.2018 tarihinde yapılan ilk genel kurul ile birlikte şubenin yönetim ve denetim organları oluşturulmuş olup. Emrah Tünay Başkanlığında faaliyetlerine başlamıştır.

Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şube Başkanı Emrah Tünay, "Kazanılan bu tüzel kişilik sonrası gerek Fenerbahçe'ye gerekse Denizli'ye karşı olan sorumluluklar artmıştır.
Çünkü hiç bir vasfı olmadan hep birlikte bir taraftar topluluğu olarak yapmış olduğumuz çalışmalar bundan sonra kulübümüze bağlı "Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şubesi" olarak devam edecektir.

Misyonumuz sporun her dalında etkinlik göstererek üyeler, sporcular ve taraftarlar arasında sevgi, dayanışma kurmak ve Atatürk ilkelerine bağlı, insan haklarına saygılı kulübe aidieti tam, barış ve kardeşlik ortamında faaliyetlerimizi sürdürmektir.

Şube olarak kendi misyonumuzla Fenerbahçe Spor Kulübünün vizyonuna uygun şekilde hareket ederek. Sosyal, kültürel ve sportif alanda yapılacak çalışmaları yanı sıra zaman içerisinde giderek daha da büyümesini hedeflediğimiz şubemizin gücene ve yaratacağı etkiyi Fenerbahçe Spor Kulübünün menfaatleri doğrultusunda yönlendirmek tek gayemiz olacaktır. Bugünden sonra kulübümüze karşı olan aidiet duygumuzla taraftarlığımızla dayanışma ruhumuzla hem Fenerbahçe'ye hemde Denizli'ye hizmet etmekten onur duyacağız." ifadelerini kullandı.