HABERDENİZLİ.COM

Okulların kapanmasına az bir süre kala Yaz Spor Okulları için süreç başladı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce çocuğun yaz dönemini sporla değerlendirmesi için çalışmalara hız verildi. Bu yıl basketboldan taekwondoya, atletizmden yüzmeye kadar 22 branşta kurslar verilecek.

ANTRENÖRLER KAYIT MASALARINDA OLACAK
Denizli’de on iki ayrı noktada Yaz Spor Okulları tanıtım stantları açılacak. Gençlik Spor İl Müdürlüğü Antrenörlerinin yer alacağı stantlarda veliler, branşlar hakkında bilgi alıp, 5-18 yaş arası çocuklarının kayıtlarını yaptırabilecek. Bayram tatili dönüşü 10 Haziran Pazartesi günü başlayacak olan kayıtlar 27 Haziran’a kadar devam edecek. Bu süreçte telefonla bilgi almak isteyenler 02583710740 dahili 102 hattından Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Uzmanlarından bilgi alabilir.

Spor Genel Müdürlüğünün kuruluş yıldönümü olan 29 Haziran Cumartesi günü yaz okullarının toplu açılış töreni yapılacak.

ENGELLİLER SPORLA BULUŞUYOR
Binlerce kişiyi ilgilendiren yaz spor okulları için engelli bireylerin spor okullarına katılmalarına yönelik de çalışmalar yapılıyor. Basketboldan güreşe, karateden tenise kadar 12 branşta kurslar düzenlenecek. Kurslarda konusunda uzman antrenörlerin görev yapacağı bildirildi.

İBANOĞLU’DAN YAZ SPOR OKULLARINA DAVET
Denizli’de bulunan tüm gençleri yaz okulları kurslarına katılmaya davet eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, çocukların sportif kurslarla birlikte yeni arkadaşlıklar ve beceriler kazandığını söyledi. Sporun rekabet içinde paylaşmayı da öğrettiğini belirten İbanoğlu, aynı zamanda bireyin kendine olan güvenini geliştirdiğini söyledi. Engelli bireylere de çağrıda bulunan İbanoğlu, engel türü ve derecesi ne olursa olsun, hareket etme, egzersiz yapma ve sportif faaliyetlere katılmanın önemli olduğunu ifade etti.

denizli yaz spor okullari

Denizli'de Yaz Spor Okullarında Kayıtlar Başladı

Denizli'de Yaz Spor Okullarında Kayıtlar Başladı

Denizli'de Yaz Spor Okullarında Kayıtlar Başladı

Denizli'de Yaz Spor Okullarında Kayıtlar Başladı