Denizli Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon için tecrübeli teknik adam Selahaddin Dinçel'le anlaştı. 
Spor Toto 3.Lig’de iddialı bir takım kurmak isteyen Denizli Büyükşehir Belediyespor, Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Teke, Akın Çelik ve Süleyman Erdoğan’ın da hazır bulunduğu kulüp binasındaki imza töreni sonrası konuşan Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, yeni sezonda hedeflerinin üst sıraları zorlayan bir takım oluşturmak olduğunu belirterek, kendilerini bu hedefe götürecek, doğru teknik adamı bulduklarına inandıklarını ve her iki taraf için hayırlı olması dileğinde bulundu. 
Selahaddin Dinçel'in kendini kanıtlamış bir hoca olmasının yanında kariyeri, karakteri ve çalışma azmiyle kendilerini hedefe götüreceğine inandıkları için göreve getirdiklerini belirten Uzunoğlu, transfer sezonunda doğru yerlere doğru oyuncular alarak, başarılı olacaklarına inandığını sözlerine ekledi. Hedefleri olan bir takımla anlaştığı için mutlu olduğunu belirten başarılı çalıştırıcı Selahaddin Dinçel, iyi bir ekip kurarak ligi üst sıralarda bitirecek bir kadro oluşturacaklarını, kadro oluştuktan sonra gerçek hedefi ortaya koyacaklarını belirtti. 
Tecrübeli çalıştırıcı, tek başına hiç bir şeyin yeterli olmayacağını, herkesin desteği olması gerektiğini, yönetim, teknik ekip, futbolcu ve taraftarlarla birlik olduklarında başarılı işlere imza atacaklarını söyledi.